Skip to content

Bag navnet finder du mig, Tine Oksen. Krydsfeltet mellem mennesker og tal er udgangspunktet i mange af mine opgaver. Hvordan får man vendt modstand overfor tal og administration, forståelse for sin økonomi og samtidig bruger mindst mulig tid på det? Sådanne dilemmaer tænder alle mine sanser. Jeg har mere end 20 års erfaring som økonomisk rådgiver og i kombination med min mangeårige coachuddannelse findes løsningen.

Jeg lever af og for at rådgive andre i forsøget på at skabe liv i balance, både for private og for virksomheder.

Certificeringer

Professionel Certified Coach (PCC) – ICF 2021
Certified Insights Discovery, Insights 2017
Associate Certified Coach (ACC) – ICF 2016 + 2019
JTI-certification (Jungiansk Type Index) 2016
Certified NLP Coach ©, Dansk NLP Institut, 2015
Certified NLP Master, Dansk NLP Institut, 2013
Certified NLP Practitioner, Dansk NLP Institut, 2012
Psykoanalytisk uddannelses forløb, 2-årigt seminar, 2002-04

Mit forbund og garant for mit professionelle niveau: ICF, International Coach Federation

Mit fokus: Mennesket bag ordene

Jeg interesserer mig for mennesker – for dem, der driver værket og virksomheden, og som hverdagen er fuld af. Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde ind til præcis det, der motiverer dig og gør dig glad. Jeg fylder dig ikke med fede floskler og smarte udtryk, men lytter til det, du siger, ser bag om ordene og finder frem til en struktur og en forståelse, du måske selv har svært ved at sætte ord på.

Tine – backstage

Jeg er mor, hustru, naturbegejstret, sanger og musikelsker med udråbstegn! Når det ikke optager min tid, forsøger jeg at mestre spillet Bridge. Det er lettere sagt end gjort, skulle jeg hilse at sige…

Tine Oksen

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Måske kan jeg også gøre en forskel for dig? Kontakt mig, så tager vi snak om dine behov og ønsker og finder sammen ud af, hvad der skal ske.

Jeg har fravalgt et bookingsystem, da jeg har åbne akuttider og foretrækker den personlige kontakt fra start.

Back To Top