Skip to content

En hverdag i balance

Kender du følelsen af at mangle motivation? At dine ressourcer ikke bliver udnyttet fuldt ud? Har du brug for hjælp til at styrke balancen mellem arbejds- og privatliv? Så kan du få gavn af et coach forløb.

Coaching giver dig værktøjer til at prioritere, planlægge og sortere. Jeg hjælper dig med at finde motivationen, så du kan genfinde glæden og få en hverdag i balance.

Er coaching noget for mig og hvor lang tid tager det?

Ønsker du at arbejde med dig selv, er motiveret og vil lægge noget energi i din personlige udvikling, så er svaret ja. Nogle mangler kun det sidste skub eller støtte i deres proces. Vi starter med en telefonsamtale, for at afklaret netop disse ting.

Det første skridt er taget, så hvorfor ikke kontakte mig og finde ud af, om jeg er den rette medpassager på din rejse?

Jeg kan hjælpe dig, hvis du…

  • står midt i et jobskifte
  • vil lære at forhandle din pris – og stå ved den
  • er en pleaser, måske konfliktsky og træt af den rolle
  • står overfor et dilemma
  • vil blive bedre til at sætte grænser og sige nej
  • er faret vild indeni dig selv
  • har det skidt med forandringer
  • ønsker at leve mere i overensstemmelse med dine værdier
  • drømmer om at blive selvstændig, men ved ikke hvad det kræver

“Tine har faktisk vendt mig på hovedet. Ved at være foran og på toppen med økonomien, har hun givet mig en helt ny selvtillid omkring det at lave basører og får klaret tingene til tiden.

Ikke mindst at føle man fortjener det man tjener!”

Jesper Binzer
musiker

”Tine er en super dygtig kvinde, der forstår at se bagom de ord, jeg siger. Hun griber mine styrker, mærker, hvor jeg lyser op og blomstrer. Og hun får mig selv til at finde frem til forandringer, løsninger, ændringer, der let og naturligt kan implementeres i både mit arbejdsliv og mit privatliv. Det er ren magi – og så alligevel så dejligt simpelt og let tilgængeligt. Tak! ”

Benedikte,
selvstændig erhvervsdrivende,
privat kunde

”Tine er yderst lyttende og formår med en fin kombination af stor forståelse og venlige opfordringer – også bestemte, så du bliver coachet i en retning, som virkelig giver mening og værdi. Jeg har haft meget glæde af den sparring, som jeg har fået. ”

Lene,
mod jobskifte,
privat kunde

Back To Top