Skip to content

InHouse Coaching – en investering i medarbejder og virksomhed

Ved at have en fast tilknyttet coach, får I en god indsigt i miljøet i virksomheden og styrken til at kunne sætte hurtigt ind, når der opstår konflikter eller uforudsete situationer En samarbejdsaftale med mig er samtidig med til at styrke jeres virksomheds CSR-profil.

Ressourcestærke medarbejdere er mere produktive, men stress, forandringsparathed og deadlines er oftere virkeligheden, og en sygemelding er dyr. Derfor er investeringen i at tilbyde professionelle samtaler i huset hurtigt tjent ind. Det skaber tillid og er grobunden for et godt samarbejde.

Et arbejdsliv i balance

Ifølge Institut for Personaleudvikling er arbejdsglæde i hverdagen den vigtigste faktor, når det kommer til at mindske sygefraværet på arbejdspladsen. Ansvaret for at få en gang i en god spiral ligger hos lederen. Coaching kan være medvirkende til at skabe høj motivation, som fører til høj arbejdsglæde, der igen fører til overskud – også på bundlinjen.

Sådan foregår InHouse Coaching

Jeg sørger for al det praktiske og møder ind i virksomheden ugentligt eller hver 14. dag. Medarbejderne booker selv tider med mig og I bliver løbende holdt informeret om forbrug. Selve samtalen er fortrolig. En mere generel tilbagemelding til lederen kan i visse tilfælde være muligt.

Der er flere måder at sammensætte en virksomhedsordning på. Hvad der er bedst for jer, taler vi om.

Næste skridt

Overvejer I ekstern support i en periode og har svært ved at sætte ord på hvad og hvordan, så ring og lad mig høre lidt mere.

Mange års erfaring har lært mig, at der er utallige måder at løse problematikker på, og forskellige parametre har betydning for hvordan I får bedst værdi for pengene med mig på holdet – og med min interesse for økonomi, skal min indsats gerne kunne måles på bundlinjen.

Back To Top