Skip to content

Virksomheds rådgivning

Mistet overblikket? Har stor vækst skabt uro? Med over 20 års erfaring kender jeg alt til, hvad der rører sig i en økonomiafdeling, og hvordan hverdagen og processerne kan optimeres.

InHouse Coaching – en firma aftale

Tag stress og konflikter i opløbet
Styrker trivsel og interne relationer
En medarbejderstab, der udvikler sig og udnytter deres potentiale

”Tine ejer den særlige gave både at være utrolig rummelig, forstående og fuldstændigt fokuseret på resultatet. Tine gik ind og analyserede problemet, fik ro på medarbejderne, så vi kunne få etableret nye og bedre rutiner”

Camilla Mordhorst, direktør for M/S Museet for Søfart 2013-2015

“Tine har været en betroet sparringspartner. Hendes nærværende person gør, at jeg har truffet beslutninger på en velbelyst grundlag. Tine opdager problemer, før de bliver for vanskelige at løse.”

Troels Nørmølle, CFO, GomSpace

Tine Oksen, coach og samtale specialist

Tine Oksen

Certificeret erhvervscoach og økonomisk rådgiver 

Hvordan prioriterer du din tid og energi? Hvad er vigtigt? Og hvad er vigtigere end det? Jeg er den professionelle lytter, der griber dine verbale bolde og spiller dem tilbage til dig på en måde, så du får større indblik i dig selv og får en hverdag i balance

Hvilken vej vil du?

Drømmer du om at dreje fra og køre i en ny retning, men "noget" forhindrer dig? Et coachforløb er en genvej, og jeg kan være den medpassagér, der får dig til at dreje på rattet.

Udviklings coaching

  • Jobskifte. Skal der sadles om?
  • Motivation, initiativ og gennemslagskraft
  • Struktur og overblik
Back To Top